ØNSK hos Leonel

Om at ønske noget anderledes

ØNSK blev skabt i 2017 med et ønske om at skabe en anderledes kaffevirksomhed. Der bliver solgt for meget kaffe i dag, som forbrugeren ikke aner, hvor kommer fra. ØNSKs kaffe er opkaldt efter vores kaffebønder. Vi besøger dem, trykker dem i hånden og fortæller deres historie.
 
Smag er subjektivt, men det skal kvalitet ikke være. Så når du vælger kaffe fra ØNSK, vælger du kaffe, der lever op til kvalitetsbetegnelsen specialkaffe som altid er friskristet på mikroristeri indenfor de sidste 3 uger. Du vælger samtidig at betale din kaffebonde en ordentlig pris. Og du vælger en kaffe, der er produceret med respekt for gårdens omkringliggende natur og miljø. Det, mener vi, er god kaffe.

Hvem vi er

ØNSK er grundlagt af makkerparret Rasmus og Andreas i 2017. Siden da er holdet vokset til en helt skov af kaffeelskere. Vi er her for at bevise, at det kan lade sig gøre at lave et gennemskueligt kvalitetsprodukt, der bringer kaffedrikkere og kaffebønder tættere på hinanden.

ØNSK-team-B Corp-certificeret-kaffevirksomhed

Gennemskuelig bæredygtighed

Kaffebranchen savner gennemskuelighed. Alt for ofte er det umuligt for kaffedrikkere at tyde, hvor deres kaffe kommer fra, hvordan den bliver handlet, og hvilke forhold den er skabt under. ØNSK står i kontrast til dette, og vi er båret af et brændende ønske om at være præcis det modsatte. Nemlig en gennemskuelig kaffevirksomhed, der handler direkte med vores kaffebønder og investerer tid og penge tilbage i deres produktion.
 
ØNSK har som målsætning at efterlade et positivt aftryk hos kaffebonden, kunden og planeten. Vi har skrevet bæredygtighedsprincipper, der står som pejlemærker for vores arbejde. Hvert år udgiver vi en sustainability report, der gennemgår, hvordan vi køber vores kaffe, og som lægger arbejdet åbent og ærligt frem for vores kunder og andre, der har lyst til at læse med.
 
Sustainability Report